ALUATUL; 1 kg faina,200 ml ulei,300 ml lapte,4 oua,un plic praf de copt,50 gr drojde,4 linguri zahar,un virf de cutit scortisoara,doua plicuri zahar vaniliat,1 lingurita sare. |
Se pune drojdea la crescut cu 200 ml lapte ,o lingurita zahar si o lingurita faina. |
Se imparte aluatul in doua parti egale, in una se pune doua linguri de cacaua amestecate cu 4 linguri ulei,si se framanta aluatul. |
Inparti fiecare aluat in 8 parti. |
Se intinde in forma de cerc . |
Suprapunem o foaie alba peste cea cu cacaua. |
Punem cite o lingurita de dulceata(sau dupa preferinte rahat,nuca) |
Se mai lasa la crescut in tava 15 minute. |
Cind scoatem cornurile din tava asa fierbinti se trec printr- un sirop fiert si racit si se aseaza in tava. |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu